LIFE

Elena Lasconi pleacă de la PRO TV, după 25 de ani

Elena Lasconi a anunțat că părăsește PRO TV după 25 de ani. Știrista a declarat că se desparte cu greu de post și de meseria pe care a iubit-o nespus de mult. Cel mai dificil îi este să se despartă de colegii săi.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această schimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România” a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Jurnalista s-a decis să se reprofileze și să își lanseze o carieră în politică. Ea va candida, în acest an, la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a mai spus Elena Lasconi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here