LIFE

Elena Lasconi este noul primar din Câmpulung Muscel. Foștii colegi din Pro TV au felicitat-o

Jurnalista Elena Lasconi a câștigat alegerile locale din Câmpulung Muscel, din partea USR-PLUS, devenind primarul orașului. Aceasta fost felicitată atât de Dacian Cioloș, cât și de foștii colegi din Pro Tv.

Elena Lasconi a ieșit în piața principală a orașului și a sărbătorit victoria cu simpatizanții, care au aclamat-o, potrivit unor transmisii live făcute pe pagina de Facebook. „De astăzi Primăria e a voastră”, a scris jurnalista, vizibil emoționată și încântată că a câștigat alegerile locale din orașul în care se și mutase.

Felicitările nu au întârziat să apară. Printre primii care s-au arătat bucuroși de victoria Elenei Lasconi a fost Alex Dima: “Felicitări! Tare sunt mândru de tine! În imaginea alăturată este momentul când Elena a plecat din Pro. Știam că va veni ziua când voi publica această poză. Au fost multe lacrimi atunci. Sunt lacrimi și acum. Baftă, Lasco! Love! Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel”.

Și Paula Herlo a sărbătorit victoria fostei sale colege încă din seara de 27 septembrie: “Elena Lasconi e noul primar al orașului Câmpulung Muscel. Oamenii sunt în strada să sărbătorească victoria”.

La începutul lunii martie, Elena Lasconi a anunțat că părăsește PRO TV, postul care i-a fost “casă” timp de 25 de ani. Jurnalista a declarat că se desparte cu greu de post și de meseria pe care a iubit-o nespus de mult. Cel mai dificil i-a fost să-și ia rămas bun de la colegii săi.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această schimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook, la începutul lunii martie.

Nici Dacian Cioloș, președintele PLUS, nu a rămas dator și i-a transmis câteva cuvinte candidatei sale.

“Felicitări, Elena Lasconi, ai făcut o campanie pozitivă, iar cei din Câmpulung Muscel ți-au dat în număr mare votul lor. Sunt convins că vei fi unul dintre primarii USR PLUS care vor împlini așteptările. Abia aștept să lucrăm împreună”, a transmis Cioloș.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here