Muzicale

Elena Gheorghe – Yarnana Yarnane

Elena Gheorghe lansează o nouă melodie armânească. Versurile au fost scrise de artistă, pe o muzică preluată din folclorul albanez. “Yarnana Yarnane” este adusă în fața publicului de Elena Gheorghe acompaniată de trupa formată din Dani Peanci, Andrei Crutu, Cristi Zica, Andrei Ganea, George Trif, Decebal Constantin și Kiba Dachi.

 “Vibe-ul ăla bun s-a lansat! Piesa care mă binedispune oricât ar fi ziua de gri. Dă-o tare în boxe sau în câști și zi-mi tu că nu e așa. Viața merită trăită oricând!”, a comentat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: “…de corazón” (2003) și “Soarele meu” (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare. În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum “Body Song”, “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”, “Până dimineață”. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, “Lunâ Albâ” (2019).

Comment here