Muzicale

ELENA – Armana mea

Elena Gheorghe a lansat o nouă piesă de pe albumul Luna Alba. Iar ”Armana mea” vine cu un videoclip spectaculos si un look diafan al artistei.

“Am așteptat mult momentul ăsta și în sfârșit a venit… Una din piesele mele preferate de pe albumul ‘Luna alba’ e acum pe contul meu de YouTube. Aștept părerile voastre despre piesă și clip? ?Armana mea?”, a scris Elena, pe Instagram.

Pe 23 mai, chiar de Ziua Națională a Aromânilor, Elena Gheorghe a adus, în fața publicului de la Sala Palatului, cel mai mare și mai spectaculos eveniment de muzica și tradiție armânească. În cadrul acestuia, artista a lansat un nou album de muzică armânească, ce conține cel putin 10 piese, atât melodii tradiționale și readaptări în manieră modernă, cât și producții noi.

Artista a înregistrat un real succes cu piesa “Lunâ Albâ”, care a depășit deja 11 milioane de vizualizări pe YouTube. Elena declara că acest proiect muzical este, în primul rând, un omagiu adus bunicii artistei, care a crescut-o și a învățat-o limba, dansul și tradițiile armânesti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Videoclipul Armana mea, cu text bilingv, romana si aromana : https://youtu.be/DdjdfziFZkg

Comment here