LIFE

El aduce la PRO TV «The Masked Singer», celebrul show cu măști din Asia! Ce spune Dan Negru despre idee

Formatul internaţional „The Masked Singer” („Cântăreţul mascat”) a fost cumpărat de PRO TV, care va difuza noul show cu solişti mascaţi. O echipă de patru „detectivi”, care vor fi anunţaţi în curând, trebuie să afle cine se ascunde în spatele unor costume bine lucrate.

În majoritatea show-urilor produse de PRO TV există şi profesionişti din străinătate, care au grijă ca emisiunile să iasă cât mai bine. Pentru „The Masked Singer”, emisiunea de măşti care se pregăteşte, expertul care lucrează deja la acest proiect ca regizor artistic e faimosul coregraf israelian Oz Morag (40 de ani). El se află în România şi supraveghează fiecare detaliu, astfel încât totul să meargă ca pe roate.

Oz Morag s-a ocupat de cele mai mari producţii israeliene de teatru, cum ar fi musical-urile „Febra de sâmbătă seara”, „Funny girl” şi „Zorro”. Tot el a avut legătură anul trecut cu evenimente de top ca „Eurovision Song Contest 2019” şi a dat o mână de ajutor la „The Voice”, „Dancing With The Stars” şi multe altele. Nu este prima oară când Oz Morag colaborează la o emisiune de top de la noi, căci la PRO TV a mai lucrat în echipa show-urilor „Uite cine dansează” şi „Vocea României”.

Cariera lui Oz Morag a început la 18 ani, când a absolvit Şcoala de Artă „Talma Yalin”. A lucrat apoi ca profesor la şcoala israeliană de actorie „Bet Tsvi”. În anul 2000, s-a mutat în Anglia pentru Bursa „London Studio Center”. În 2004, a revenit în Israel şi, în paralel cu diferite producţii de teatru, a început să lucreze ca regizor şi coregraf pentru emisiunile TV importante de la televiziunea israeliană. De-a lungul anilor, şi-a mai pus semnătura pe producţii din China, Marea Britanie, Franţa, Rusia, Danemarca, Thailanda, Grecia şi Turcia.

În anii ’60, TVR a difuzat emisiunea de succes „Cu mască, fără mască”, realizată de regretatul producător Valeriu Lazarov. Formatul a fost preluat şi îmbunătăţit de Antena 1 în show-uri ca „Revelionul Starurilor” (din 2016) şi „Scena Misterelor” (2019), ambele prezentate de Dan Negru (48 de ani).

Întrebat de fani ce părere are despre formatul „The Masked Singer”, Dan a spus: „Celor mulţi care mă întreabă ce părere am de faptul că PRO mi-a copiat formatul cu măşti le răspund cu vorbele lui Blaga: «Cu penele altuia te poţi împodobi, dar nu poţi zbura»”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here