Sportive

Ekaterina Dzhukeva, încă două sezoane la CSM Târgu Jiu

Ekaterina Dzhukeva va continua la CSM Târgu Jiu și în următorii doi ani. Oficialii clubului gorjean pregătesc deja lotul pentru următoarea ediție de campionat și au decis să-i prelungească contractul portăriței Ekaterina Dzhukeva, până în 2025.

Transferul Ekaterinei Dzhukeva la Târgu Jiu s-a dovedit a fi o decizie inspirată. O demonstrează evoluțiile de-a dreptul senzaționale din acest sezon, care i-au convins pe reprezentanții clubului gorjean să-i prelungească contractul. Astfel, experimentata handbalistă din poarta CSM-ului și-a prelungit șederea la Târgu Jiu pentru încă două sezoane. 

„Da, am semnat un nou contract și sunt bucuroasă că pot continua cu CSM Târgu Jiu. M-am acomodat foarte bine. Târgu Jiu este un oraș foarte frumos. Îmi place foarte mult și mă simt foarte bine aici. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună până acum, dar campionatul este foarte lung. Cred că bilanțul este unul foarte bun și putem să-l îmbunătățim, dacă vom continua să evoluăm la același nivel și cu același spirit de echipă” a declarat jucătoarea pentru site-ul oficial al clubului.

Comment here