LIFE

Ei se bat pe premiul de 30.000 € de la concursul «Asia Express 3»! Cu ce calităţi intră în joc

Filmările pentru „Asia Express 3”, cel mai dur reality-show din România, vor începe după 18 octombrie, când vedetele din concurs vor pleca din ţară. Emisiunea de la Antena 1 va fi prezentată de Gina Pistol şi de Ionuţ Dongo “Oase”, câştigător al sezonului 2.

În ce de-al treilea sezon, cursa are loc în Filipine şi Taiwan, se numeşte „Drumul Comorilor”, iar regulile sunt aceleaşi ca în primele două sezoane. Fiecare concurent are la dispoziţie doar un dolar pe zi (4,3 lei – n.r.) pentru a-şi găsi singur mâncare, cazare şi transport. Vedetele trebuie să treacă peste barierele culturale şi lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la „comoara” de 30.000 de euro, marele premiu.

Solistul Răzvan Fodor (44 de ani) are experienţă de pe vremea când mergea în turnee cu trupa. Însă Fodor suferă de astm şi efortul fizic nu îi face bine. Chef Sorin Bontea (49 de ani) mergea în tinereţe pe munte cu cortul în tot felul de expediţii. El va fi alături de Gina, colega de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), iar ăsta e un plus. Însă el spune că deja îi „scârţâie” picioarele şi că are tabieturi.

Solista Adda (27 de ani) şi soţul şi managerul ei, Cătălin Rizea (31 de ani), sunt mereu pe drumuri, în turnee, iar acum, vor să trăiască o experienţă unică. Însă sunt şi părinţii unui băieţel de trei ani şi vor sta cu gândul la el. În plus, se tem de accidentări.

Artiştii Alex Velea (35 de ani) şi Mario Fresh (20 de ani) sunt sportivi, au rezistenţă şi sunt mereu la sala de forţă. Mario Fresh are experienţa de la „Exatlon” (Kanal D). Ei sunt obişnuiţi cu un anumit tip de alimentaţie şi vor slăbi mult. Alex Velea le va duce dorul Antoniei şi copiilor.

Solista Nico (49 de ani) şi Alexandra Matei (27 de ani) sunt în familie, mamă şi fiică. Fiica lui Nico a mai participat la reality-show-ul „Supravieţuitorul” (PRO TV). Vârsta lui Nico e o problemă, mai ales că e la primul reality-show.

Actriţele Maria Buză (50 de ani) şi Lia Bugnar (50 de ani) sunt amice, dar vârsta lor va fi un inconvenient. Maria are probleme cu o bronşită mai veche.

Solistul Florin Ristei (32 de ani) şi fratele lui, Dan (43 de ani), au o relaţie bună şi sunt firi sportive. Artistul va rezista fără muzică, însă fratele lui va fi nevoit să stea departe de soţie şi de pitica lor de doi anişori.

Solistul Ştefan Sprianu (32 de ani), alias Speak, şi iubita lui, Cristina Ştefania (22 de ani), se tem de condiţiile precare de igienă şi de foame.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan sunt „persoane influente” pe platformele sociale şi adoră confortul. Însă, în Asia, vor trebui să facă faţă unor condiţii dure.

Make-up artistul Alex Abagiu (38 de ani) şi prietenul lui, Radu Vlăduţ (30 de ani), se pregătesc de „testul suprem”. Alex e obişnuit să aibă mereu mâinile curate, dar pe „Drumul Comorilor” va trăi cu un dolar pe zi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here