Sportive

Egal în derby la minifotbal! Dream Team-ACS Victoria 1-1

Dream Team și ACS Victoria au remizat în derby-ul etapei a 13-a din Liga 1 Dolce Vita la minifotbal. Dream Team păstrează un punct avans de rivalii de la ACS Victoria, care au fost egalați la puncte de Peppy Dolce Vita.

În penultima etapă a sezonului regulat, Liga 1 Dolce Vita a programat derby-ul dintre campioana Dream Team și rivala la titlu, ACS Victoria. Meciul a stat sub semnul echilibrului, golul lui Ștefan Doldur fiind anulat de reușita lui Luis Scurtu.

Dream Team Târgu Jiu – ACS Victoria Târgu-Jiu 1-1

Goluri: Ștefan Doldur (min. 29) / Luis Scurtu (min. 32)

Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Milici (portari) – Cristian Barbu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Robert Goșa, Cristian Negrea, Ion Al-Ioani, Mihai Șchiopu și Alin Țilivea

Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur

Victoria: Remus Lilea (portar) – Daniel Bălașa, Horia Șitoianu, Cătălin Șomănescu, Vasile Stegaru, Luis Scurtu și Claudiu Dumitru

Staff: Claudiu Jianu

Peppy Dolce Vita a egalat la puncte ACS Victoria în clasament, în urma succesului clar cu Primăria Bîlteni, în timp ce Wektra Team s-a asigurat că va lupta până în ultima etapă pentru locul 4, ca urmare a victoriei cu Primăria Rovinari.

Rezultate, Etapa 13, Liga 1 Dolce Vita

Dream Team Târgu-Jiu – ACS Victoria Târgu-Jiu 1-1

Peppy Dolce Vita – Primăria Bîlteni 12-3

Wektra Team – Primăria Rovinari 1-0

Primăria Țicleni – Primăria Turburea 5-0

În ultima etapă a sezonului regulat, Dream Team va juca cu Primăria Țicleni, ACS Victoria cu Wektra Team, iar Peppy Dolce Vita cu Primăria Rovinari.

În Liga 2 Amatori s-au jucat meciurile din etapa 11 a sezonului regulat. Lupta, în ambele serii, pentru calificarea în Play-off, este foarte interesantă.

Singura echipă calificată sigur în faza de Play-off, cu 3 etape înainte de finalului sezonului regulat, este campioana IPJ Gorj. Primele două clasate din fiecare serie vor merge direct în Play-off, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa partide de baraj, tur-retur, pentru accederea în faza finală a campionatului.

Rezultate, Etapa 11, Liga 2 Amatori

Seria 1

IPJ Gorj – Primăria Drăguțești 5-0

Primăria Motru – Star Team 5-1

Succes Team – Digi Team 2-4

Joi, ora 18:00 Pro Team – Penitenciarul Târgu-Jiu

Seria 2

Green Team – SEBN Târgu-Jiu 6-0

Primăria Bălești – ACS Victoria 2 Târgu-Jiu 6-2

CSV Dragon – Răzvy Team 4-2

Primăria Runcu – Primăria Albeni 4-3

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here