Stirile ZileiTârgu-Jiu

Eftenoiu: Dezavuez folosirea numelui meu în diverse jocuri politice

Mădălin Cornel Eftenoiu anunță că NU este interesat de o candidatură la alegerile parlamentare, adăugând că ”orice speculație pe această temă este lipsită de orice fundament”.

Eftenoiu este membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia și șef Administrația Fiscală Contribuabili Mijlocii București. În ultimele zile, numele i-a fost vehiculat pentru o candidatură la deputați din partea PSD Gorj.

„Având în vedere că s-a vehiculat în spațiul public o posibilă candidatură a mea la alegerile parlamentare, țin să fac următoarele precizări: nominalizarea mea ca viitor candidat pentru Parlamentul României mă onorează și reprezintă o confirmare a lucrurilor bune făcute în structurile Ministerului Finanțelor Publice, în care am activat în ultimii ani și în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, din care fac parte de câteva luni. Totuși, o candidatură pentru Parlamentul României nu face parte din proiectele mele, din perioada următoare și orice speculație pe această temă este lipsită de orice fundament. Totodată, dezavuez folosirea numelui meu în diverse jocuri politice, în condițiile în care am stat întotdeauna departe de astfel de mașinațiuni și de cercuri de influență și putere. Nu în ultimul rând, țin să le mulțumesc celor care, apreciind activitatea mea profesională, au văzut în mine un posibil candidat pentru alegerile parlamentare din acest an, și sper să nu-i dezamăgesc nici de-aici înainte” se arată în comunicatul de presă transmis de Mădălin Eftenoiu, Șef Administrație Contribuabili Mijlocii București.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here