Bumbești-JiuStirile Zilei

Eftemie Popescu: Parc Industrial la Bălești și pentru disponibilizații de la CE Oltenia

Parcul Industrial Bumbești-Jiu încheie anul pe profit, în ciuda problemelor generate de pandemia de coronavirus.

“Încheiem foarte bine anul, cu spații ocupate în proporție de peste 80% și profit din punct de vedere al analizei economico-financiare, agenți economici mulțumiți” spune directorul Eftemie Popescu.

Sunt 9 firme, în total, în acest moment, în Parcul Industrial Bumbești-Jiu, cu circa 400 de salariați. Cel mai mare angajator este firma de cablaje germană Leoni, cu 260 de angajați.

Săptămâna aceasta ar putea fi desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea investiției de reabilitare a rețelei de distribuție și alimentare cu energie electrică a Parcului Industrial Bumbești-Jiu. Eftemie Popescu speră ca, în 2021, să primească sprijinul Consiliului Județean și pentru modernizarea căilor de acces.

În Gorj, ar putea apărea un al doilea parc industrial, la Bălești, un punct de lucru al celui din Bumbești-Jiu, promisiune făcută de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, în campania electorală. Eftemie Popescu spune că pe noua platformă industrială ar putea lucra viitorii disponibilizați din cadrul Complexului Energetic Oltenia.  

Comment here