Din JudetStirile Zilei

Eftemie Popescu: Firmele din Parcul Industrial, pierderi de zeci de mii de euro din cauza AVARIEI

Directorul Parcului Industrial Bumbești-Jiu pune tunurile pe conducerea Uzinei Mecanice Sadu, acuzând-o de ”incoerență și indiferență”, din cauza refuzului de a remedia avaria apărută la stația electrică.

O săptămână a stat parcul industrial fără curent electric, după ce stația a fost inundată, din cauza precipitațiilor abundente. A fost nevoie de intervenții la Ministerul Apărării și conducerea Romarm pentru a fi rezolvată problema.

Directorul Eftemie Popescu  

Popescu spune că firmele, care-și desfășoară activitatea în  incinta parcului industrial, s-au implicat în remedierea avariei și scoaterea apei și a nămolului din stația electrică. Pagubele înregistrate, în urma săptămânii de întrerupere a alimentării cu energie electrică, se ridică la zeci de mii de euro.

Consiliul Județean Gorj, proprietarul Parcului Industrial Bumbești-Jiu, a demarat demersuri pentru realizarea unui nou branșament electric, independent de Uzina Mecanică Sadu. Investiția se ridică la 1,2 milioane de lei dar licitația nu poate fi ținută deocamdată, pentru că nu sunt bani din cauza epidemiei de coronavirus, spune Eftemie Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here