Plasare Produse

Eficiența și importanța procesului de scanare 3D a clădirilor

Datorită avansului tehnologic din perioada recentă, au apărut multe metode moderne prin care se pot facilita activitățile de zi cu zi, printre care și realizarea unui releveu precis, care să conțină toate detaliile structurii unei clădiri într-un timp scurt.

Așa că, dacă vrei să beneficiezi de o analiză a datelor cât mai exactă pentru proiectarea unei clădiri sau a mobilei în clădirea respectivă, îți vom pune la dispoziție scanere 3D profesionale care te pot ajuta să îți finalizezi proiectul într-un timp record, fără prea mult efort. Prin intermediul portofoliului dezvoltat de-a lungul timpului, vei avea ocazia de a vedea exact ce servicii îți oferim și cu ce îți putem fi de folos.

Scopul acțiunii de  scanare 3D clădiri este de a captura într-o manieră cât mai eficientă și rapidă clădirile și locațiile atât din interior, cât și din exterior. Schița acelor clădiri este stocată și transferată într-o sursă sigură, loc din care va putea să fie evaluată de profesioniști.

Cu ce este de folos scanarea 3D mobilă?

Scanarea 3D mobilă facilitează cu mult lucrurile în cazul în care îți dorești să obții o imagine cât mai clară a respectivei clădiri. Prin această metodă se pot surprinde și cele mai fine detalii, care au o importanță uriașă în procesul de construire sau de extindere a unui imobil.

Eficiența este calitatea la care râvnește cel mai mult industria arhitecturii, a ingineriei și a construcțiilor. Cum se pot capta date extrem de precise care să fie manipulate pentru a satisface o varietate de nevoi într-un timp strâns? Ei bine, răspunsul se află chiar în scanarea 3D mobilă, care oferă acuratețea de care orice arhitect are nevoie pentru realizarea unui plan bine pus la punct.

Metoda de scanare 3D clădiri în contextul actual

Folosirea scanării 3D în domeniul arhitecturii este ideală pentru a elimina riscul efectuării de erori în construcție și poate accelera în cele din urmă procesul de proiectare.

În loc să se execute măsurători manuale care ar lua mai mult timp, arhitectul va avea acces mult mai rapid la informațiile necesare și va putea lua decizii eficiente, totul datorându-se metodei de scanare 3D clădiri pe care o poți găsi pe site-ul nostru, ecad.ro.

Care sunt beneficiile pe care le obții prin folosirea metodei de scanare 3D clădiri?

Scanarea 3D este un proces cât mai exact de realizare a proiectelor de arhitectură de construire a clădirilor și de amenajare, la nivel de schiță, a interiorului dintr-o clădire.

Aceasta vine la pachet cu o multe de beneficii printre care se numără și: măsurarea 3D prin intermediul unui scaner 3D mobil, inventar 3D rapid color sau gri, măsurarea zonelor de pădure și utilizarea dronei, serviciu de scanare GeoSLAM ZEB-LOCATE, modele 3D cu georeferențierea punctelor, planuri 2D, secțiuni longitudinale și transversale, vederi, planuri de fațadă, comparații țintă / reale pentru verificarea și / sau determinarea consumului, modelare BIM ( modelare a informațiilor de construcție), modele 3D mesh, modele 3D si 2D ale drumurilor și șoselelor, precum și măsurarea progresului proiectului.

Comment here