LIFE

Eda Marcus şi Elvin Dandel vor prezenta Cerbul de Aur 2019

Eda Marcus, prezentatoare de ştiri sportive de la TVR, şi cântăreţul şi actorul Elvin Dandel vor fi gazdele festivalului Cerbul de Aur 2019, a anunţat, duminică, Televiziunea Română.

Marcus se va afla pentru prima dată pe scena festivalului de la Braşov, în timp ce Dandel, fiul celebrei foste gazde a evenimentului, Ricky Dandel, a mai fost prezent aici în 1996, în rol de artist invitat, iar în 2008 a prezentat alături de Alina Sorescu şi Ruxandra Gheorghe.

Eda Marcus şi Elvin Dandel vor prezenta cele două seri de concurs din cadrul festivalului (22 şi 23 august) şi gala (24 august).

A 19-a ediţie a Festivalului ”Cerbul de Aur” va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. Doisprezece solişti din zece ţări vor concura pentru premii în valoare totală de 55.000 de euro. Anul trecut, interpreta Iniz Neziri din Albania a câştigat marele trofeu al festivalului internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25.000 de euro.

În ceea ce priveşte recitalurile, primele nume anunţate de organizatori pentru anul acesta sunt Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări ale genului.

Biletele pentru Cerbul de Aur au fost puse în vânzare. Pentru cele patru zile ale Festivalului, 22 – 25 august, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete, cu preţuri pornind de la 70 de lei. Ele sunt disponibile pe Eventim.ro.

Aproximativ 6 milioane de lei, din bugetul Societăţii Române de Televiziune, au fost alocate pentru ediţia de anul acesta, potrivit unui răspuns oferit de Televiziunea Română la solicitarea News.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here