Muzicale

Ed Sheeran – Visiting Hours (Official Performance Video)

Ed Sheeran a revenit la sound-ul acustic și cald care l-a consacrat. „Visiting Hours”, noul său single, este o piesă cu mare încărcătură emoțională, artistul compunând-o pentru un prieten ce s-a stins din viață.

"Cel de-al patrulea album de studio, "=", apare pe 29 octombrie și poate fi precomandat de pe toate platformele, fiind disponibil ca CD, vinyl și casetă. Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți. Noul meu single se numește "Visiting Hours" și l-am scris pentru prietenul meu Michael, care s-a stins din viață anul trecut. Dacă precomandați albumul veți putea asculta piesa asta, ea fiind disponibilă și ca single pe toate platformele. Urmează multă muzică, dar pentru moment sper că sunteți la fel de entuziasmați de lansarea acestui album ca și mine", a detalit Ed Sheeran într-o postare pe Instagram.

Albumul „=” apare, așadar, pe 29 octombrie. Discul conține 14 piese, inclusiv single-ul dance „Bad Habits”. Produs de Ed, FRED și Johnny McDaid de la Snow Patrol, discul a fost înregistrat în Suffolk, Londra, Suedia și LA.

Comment here