Muzicale

Ed Sheeran – The Joker And The Queen (feat. Taylor Swift)

Ed Sheeran și Taylor Swift bifează o nouă colaborare emoționantă și lansează „The Joker And The Queen”. Ed Sheeran și Taylor Swift bifează o nouă colaborare emoționantă și lansează „The Joker And The Queen”.

Ed Sheeran și Taylor Swift le oferă fanilor doza de emoție și romantism cu balada „The Joker And The Queen”. Piesa este compusă de Sheeran împreună cu vechii săi colaboratori Johnny McDaid, Fred Gibson și Sam Roman (Romans). Prin metafora cărților de joc (Regina și Jokerul), Ed Sheeran vorbește despre puterea iubirii. Noua piesă este extrasă de pe albumul „=”, lansat de Ed pe 29 octombrie 2021.

Videoclipul care acompaniază melodia este o continuare a unui alt duet al celor doi muzicieni. Este vorba de „Everything Has Changed”, piesă lansată în 2012. Vizualul îi reunește pe Ava Ames și Jack Lewis, protagoniștii care se împrieteniseră în copilărie, iar acum au devenit studenți.

"Eu și Taylor ne-am întâlnit și am înregistrat prima noastră melodie în 2012, acum zece ani. Sunt atât de onorat să o am alături pe această piesă. Nu numai că este cea mai bună cântăreață/compozitoare din lume, dar este și o prietenă foarte apropiată, sunt foarte norocos să o am în viața mea. Pentru videoclipul muzical i-am luat pe copiii din melodia noastră <<Everything Has Changed>>, amândoi au crescut și acum au plecat la facultate", a scris Ed Sheeran pe Instagram.

Comment here