Muzicale

Ed Sheeran – South of the Border (feat. Camila Cabello & Cardi B)

Ed Sheeran a lansat single-ul „South of the Border”, împreună cu Cardi B şi Camila Cabello. Cei trei apar în videoclipul oficial al melodiei, filmat în locaţii exotice.

Videoclipul „South of the Border” este regizat de către Jason Koenig şi îl prezintă Ed Sheeran cu imaginea unui soi de James Bond. Rezultatul e mai degrabă un mini blockbuster de acţiune, care include toate clişeele. Vedem un jaf, o urmărire cu maşini, o scenă de luptă şi o răpire. Chiar şi clasica seducţie este realizată cu ajutorul Camilei Cabello.

„South of the Border” este cel mai nou single de pe „No. 6 Collaborations Project”, lansat de Ed Sheeran în iulie. Acel disc a inclus colaborări cu nume mari precum Eminem, 50 Cent, Travis Scott şi Justin Bieber. Cel mai recent single a fost „Take Me Back to London”, care a primit un videoclip filmat în Anglia, alturi de rapperul Stormzy.

Sheeran se află într-o pauză binemeritată de 18 luni după o perioadă de turnee, concerte şi lansări de albume. Pe 3 iulie 2019 a concertat în România, pe Arena Naţională. Cardi B şi Camila Cabello îşi pregătesc propriile albume noi. Cel al fostei componente Fifth Harmony se numeşte „Romance” şi a fost prefaţa de single-ul „Cry For Me”. Discul lui Cardi nu are încă un nume sau dată de lansare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here