LIFE

Ed Sheeran se retrage din muzică pentru o perioadă. MOTIVUL

Cântăreţul britanic Ed Sheeran (28 de ani) a anunţat că va lua o pauză de 18 luni de la cântat, la finalul ultimului concert din cadrul turneului „Divide“, scrie The Mirror. Cântăreţul a dezvăluit că plănuieşte să petreacă mai mult timp alături de soţia sa, Cherry, motiv pentru care o perioadă va sta departe de scenă.

„Aşa cum ştiţi sau nu ştiţi, mă aflu în turneul Divide de peste doi ani, iar acesta este ultimul concert. Este ceva dulce-amărui la el. Iubesc că vă aflaţi aici şi că încheiem totul la Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil 18 luni“, le-a spus Ed Sheeran spectatorilor.

Din luna martie a anului 2017, până în prezent, artistul britanic a avut 280 de concerte şi a cântat în timpul turneului său în faţa a peste 9 milioane de fani.

„Am cântat în toată lumea. Glastonbury, Wembley Stadium. Toate aceste locuri frumoase, America, Noua Zeelandă, Australia, Asia, America de Sud – a fost o nebunie. Mi s-a spus, înainte de a urca pe scenă, că acum, la sfârşitul turneului, am cântat pentru 9 milioane de oameni din întreaga lume. Chiar este cel mai mare turneu. A fost o zi emoţionantă pentru mulţi oameni aflaţi în spatele scenei. Se simte, într-un mod ciudat, ca şi cum te desparţi de o iubită cu care ai o relaţie de ani de zile. Sună ciudat, dar a fost un turneu lung“, a mai spus Ed Sheeran.

De asemenea, el a precizat că atunci când va reveni pe scenă o va face cu o trupă în spate.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru acest turneu. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat o şansă. Acesta este ultimul meu cântec. L-am scris când aveam 15 ani. Ne vedem în câţiva ani. Vă mulţumesc“, a încheiat Sheeran.

Ed, care s-a însurat în secret cu iubita sa din copilărie, Cherry, în decembrie 2018, a dezvăluit recent că plănuieşte să îşi întemeieze o familie.

„Încep o viaţă cu Cherry. Nu îmi pot petrece următorii 20 de ani pe drumuri“, declara el în luna iunie. „Copiii ar face diferenţa. Nu m-ar deranja să mă sacrific pentru ei. Dacă cineva mi-ar spune că nu pot merge în turnee în următorii 10 ani pentru că am copii este în regulă deoarece asta îmi doresc. Deja am obţinut mai mult decât m-am gândit vreodată, aşa că acum încerc doar să mă distrez“, a mai spus Sheeran, care se află în topul celor mai bogaţi cântăreţi britanici.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here