Muzicale

Ed Sheeran – Put It All On Me (feat. Ella Mai)

Ed Sheeran împarte un sărut cu soţia sa, Cherry Seaborn în noul videoclip al piesei „Put It All on Me”. Single-ul este extras de pe albumul colaborativ din acest an, „No.6 Collaborations Project”.

„Put It All on Me” este o colaborare între Ed Sheeran şi Ella Mai, care cântă despre dragoste şi felul în care cuplurile se completează şi în cele mai grele momente. Videoclipul include o sumedenie de poveşti de dragoste de pe tot globul, din San Diego în Tanzania şi din statele insulare ale Oceanului Pacific până în Germania. Vedem cupluri care sunt împreună de 50 de ani, tineri proaspăt căsătoriţi şi femei însărcinate care simt prima mişcare a celui mic.

Sheeran a cunoscut-o pe Seaborn la şcoală, pe când avea doar 11 ani, dar relaţia a devenit serioasă de abia în vara lui 2015. Cei doi au avut o primă ieşire romantică la petrecerea lui Taylor Swift. Cherry este muza din spatele baladei „Perfect”, a lui Ed Sheeran.

În 2019 Ed Sheeran a lansat albumul „No.6 Collaborations Project”, care a include numai colaborări cu artişti mari. Un exemplu este „South of the Border” alături de Camila Cabello şi Cardi B şi surprinzătorul imn rock „BLOW”, alături de Chris Stapleton şi Bruno Mars. Ed Sheeran a concertat în România pe 3 iulie 2019, în Bucureşti pe Arena Naţională, debordând de pasiune şi energie. Acum, faimosul roşcat se află într-o binemeritată pauză de un an şi jumătate, după un turneu prelungit.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here