Muzicale

Ed Sheeran – Nothing On You (feat. Paulo Londra & Dave)

În noul videoclip “Nothing On You”, Ed Sheeran hoinărește pe străzile din Londra alături de prietenii și colaboratorii săi, rapper-ul argentinian Paulo Londra și rapper-ul britanic Dave. Melodia are un ușor vibe latino, fiind numai bună de difuzat pe radio-urile mainstream.

După un experiment pe nișa rock, Ed Sheeran revine în mainstream cu o piesă cu un sound modern, foarte atent și bine produsă, destinată fără îndoială publicului tânăr. Noul său single se numește “Nothing On You” și este construit pe un schelet pop, ce a absorbit influențe electro, trap și hip hop.

Single-ul “Nothing On You” este inclus pe noul album al lui Ed Sheeran, “No. 6 collaborations”, lansat pe 12 iulie. Materialul cuprinde și colaborarea cu Justin Bieber, pentru piesa “I Don’t Care”, precum și featuring-uri cu Cardi B, Camila Cabello, Travis Scott și Ella Mai, printre alții.

Potrivit lui Ed Sheeran, acest nou proiect, ce include 15 piese și 22 de featuring-uri, a fost inspirat de colaborările sale cu Beyonce și Andrea Bocelli.

Pe 3 iulie, Ed Sheeran a concertat pentru prima oară în România. Show-ul a avut loc pe Arena Națională și a fost deschis de Zara Larsson și James Bay.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here