Sportive

Echipa UCB, patru victorii consecutive

Echipa de handbal masculin a Universității „Constantin Brâncuși” a ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă în campionat. UCB s-a impus la Arad, în fața echipei HC Beldiman, cu scorul de 23-18, într-un meci contând pentru etapa a-6-a a Divizia A, seria D. Gorjenii au urcat pe locul 2 în clasament.

Chiar și fără Mazilu și Mărgineanu, care nu au făcut deplasarea la Arad, universitarii gorjenii au confirmat forma bună prin care trec și și-au trecut în cont a patra victorie consecutivă în turul campionatului. Gazdele au reuşit să ţină ritmul jocului doar în primul act. Elevii lui Adrian Gorun au intrat la cabine cu un avantaj de doar două goluri, 10-8. În repriza secundă, tot gorjenii au fost cei care au dictat ritmul partidei și s-au distanțat și la șapte goluri pe tabelă. În cele din urmă UCB a terminat partida cu cinci goluri avans, scor 23-18 și a urcat pe locul doi în seria D a Diviziei A.

„Am jucat cu o echipă foarte ambițioasă care ne-a dat ceva emoții, mai ales in prima  repriza, când a fost un joc încrâncenat, presărat cu multe ratări de ambele părți. Totusi, am intrat la pauză cu un avantaj de doua goluri. După pauză, experiența băieților noștri  și-a spus cuvântul și am ajuns la un ecart și de șapte goluri, astfel victoria noastră fiind una meritată. Chiar dacă nu am beneficiat de aportul jucătorilor Mazilu și Margineanu care nu au făcut deplasarea din motive personale, ne-am respectat blazonul și forma bună prin care trecem și am urcat pe locul doi in clasament. Sperăm ca în continuare să avem rezultate bune și să ne menținem acolo, sus”, a declarat antrenorul UCB, Adrian Gorun.

Cu cele trei puncte obținute la Arad, gorjenii au urcat pe locul doi in clasament, cu 12 puncte. Liderul, CSM Oradea are 16 puncte, dar și un  meci mai mult disputat.

Pentru gorjeni a fost o bună repetiție în perspectiva meciului din Cupa României. Cele două formații se vor întâlni în cupă, pe 3 noiembrie, la Târgu-Jiu. Oficialii grupării gorjene au anunțat deja că vor calificarea în faza următoare a comeptiției. Dar până la întâlnirea din Cupa României cu HC Beldiman Arad, UCB va susține derby-ul Olteniei cu CS Universitatea Craiova, pe teren propriu, pe 31 octombrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here