Sportive

Echipa lui Andrieș, locul 3 în clasament

Echipa de senioare a CSM Târgu-Jiu a pierdut, sâmbătă, meciul disputat pe teren propriu cu formaţia CS Activ Prahova Ploieşti, scor 20-32, la pauză 11-15.

Meciul, considerat derby-ul rundei cu numărul 5, a fost controlat de echipa oaspete. Elevele lui Liviu Andrieş, deşi au practicat un handbal plăcut nu au reuşit să treacă acest examen destul de dificil. Au avut de înfruntat o formaţie prahoveană mult mai matură în joc, cu jucătoare experimentate şi ambiţii de promovare.

La partida cu echipa din Ploiești, antrenorul Liviu Andrieş nu s-a putut baza pe cele două jucătoare din Ucraina, care nu au avut drept de joc în urma anunţului făcut la mijlocul săptămânii trecute de catre FRH.

De la CSM Târgu-Jiu s-au remarcat Mădălina Olariu, cu 7 goluri marcate şi Bianca Stanca cu 4 goluri, care a părăsit însă terenul în repriza secundă după o accidentare la gleznă. Din tabăra prahoveană cea mai bună marcatoare a fost Ionela Leuştean cu 11 goluri înscrise.

La finalul turului primei părţi a campionatului, CSM Târgu-Jiu este pe locul 3 în clasament, cu 9 puncte acumulate. Următoarea partidă este programată pe 19 octombrie, pe teren propriu, împotriva echipei CSU Târgovişte.

În deschiderea meciului de senioare s-a disputat cel al micuțelor handbaliste, antrenate de Andrei Enache. Echipa de junioare III a CSM Târgu-Jiu şi-a trecut în cont o nou victorie, după ce s-a impus fără drept de apel cu scorul de 38-17 în meciul cu HCM Torok Râmnicu Vâlcea, după ce la pauză conduceau cu 19 – 8. După această victorie, echipa de junioare a CSM Târgu Jiu care activează în Seria E a Campionatului Naţional de Junioare III, ocupă locul doi în clasament la două puncte de liderul, CS Chimia Râmnicu Vâlcea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here