SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Echipa de handbal a UCB joacă la Bîlta. Romanescu: Ne-am dat acceptul pentru meciurile oficiale

Primarul Târgu-Jiului, deranjat că reprezentanții clubului sportiv al  Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu încearcă să-i forțeze mâna pentru a putea folosi Sala Sporturilor.

Marcel Romanescu spune că erau așteptați la masa negocierilor, pentru a stabili cu directorul CSM, Robert Bălăeț, un program comun de disputare a meciurilor. Clubul sportiv al universității are o echipă de handbal masculin de Divizia A, care urmează să joace, însă, meciurile oficiale în sala de sport din comuna Runcu, de la liceul din satul Bîlta.

”Ne-am dat acceptul ca, pentru sezonul acesta, clubul universității să poată folosi, pentru meciurile oficiale, Sala Sporturilor. Decizia rămâne la dânșii. Vom colabora în condiții de parteneriat și respect reciproc” spune Romanescu.

Marcel Romanescu spune că, în anii trecuți, a avut o colaborare bună cu decanul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, care a înființat Clubul Sportiv Universității “Constantin Brâncuși”, Monica Bîcă, însă cu actualii reprezentanții ai clubului lucrurile nu mai stau așa.

Comment here