Sportive

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu s-a reunit luni. Cine face parte din lot

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu s-au reunit luni, în vederea demarării pregătirilor pentru noul sezon competiţional baschetbalistic din România. Antrenorul croat Kresimir Basic a și efectuat primul antrenament. La reunire au fost prezenți toți jucători care au semnat prelungirea angajamentelor, dar și cei veniți în această vară la gruparea gorjeană.

Gata cu vacanţa baschetbaliștilor pregătiți de Kresimir Basici, care s-au reunit luni după-amiază la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în noua formulă. Au fost prezenți: Camil Berculescu, Alexandru Berca, Noam Weinberg, Andrei Bărăgan, Flavius Toropu, Alexandru Mitu, jucători care au făcut parte din lotul gorjean și în sezonul trecut, dar și noile achiziții: Octavian Popa Calotă, Ștefan Daniel Mâinea, Adrian Vaida, Ethan Wright, Arsenije Vuckovik, Dimitrius Underwood, Jalen Dupree și Malik Jason Hubard.

Cât priveşte staff-ul tehnic al echipei gorjene de baschet masculin, acesta este alcătuit din Kresimir Basic(antrenor principal), Alexandru Gliga(antrenor secund), Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic), și Claudiu Alionescu – director tehnic. 

După o scurtă ședință, antrenorul croat și staff-ul său au trecut imediat la prima ședință de pregătire. 

Seria de meciuri amicale va începe pe 25 august, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu CSU Sibiu, la Târgu Jiu. În perioada 2-3 septembrie, CSM Târgu-Jiu va organiza ”Cupa Târgu Jiu”, un turneu la care participă CSM Târgu Mureș, SCM U Craiova și CS Vâlcea. În perioada 8-10 septembrie, CSM Târgu Jiu va participa la un alt turneu amical, cel mai probabil la Constanța. Programul de meciuri și datele de disputare pot suferi modificări, în funcție de disponibilitatea echipelor, modificări de care vă vom anunța în timp util.

Comment here