LIFE

„Easy On Me” a lui Adele, cea mai difuzată piesă din istoria radioului american într-o săptămână

Noul single al cântăreţei Adele, „Easy On Me”, a devenit cel mai difuzat din istoria radioului american în cursul săptămânii de după lansare.

Adele a stabilit un nou record cu single-ul „Easy On Me”, lansat vinerea trecută, devenind titlul cel mai difuzat la radio în cursul săptămânii de după lansarea sa în istoria radioului american. Variety, care a transmis informaţia, nu a precizat şi numărul oficial de difuzări, dar indică faptul că cel puţin 451 de posturi de radio americane l-au inclus în playlistul lor.

De altfel, cântecul a debutat, în cinci ore, pe locul 68 în clasamentul Billboard, potrivit Entertainment Weekly. Un nou clasament va fi anunţat marţi. Vineri, 15 octombrie, la câteva ore după lansare, „Easy On Me” a devenit cel mai ascultat cântec într-o zi pe platforma de streaming Spotify. Videoclipul a înregistrat pe YouTube peste 99 de milioane de vizualizări.

Adele a anunţat, săptămâna trecută, că albumul „30” va fi lansat pe 19 noiembrie, la şase ani după „25”. În aceşti ani de pauză, Adele s-a despărţit de soţul ei şi tatăl fiului ei, Simon Konecki. Aşa cum a declarat artista, acest album vorbeşte despre perioada sa zbuciumată. Adele a revenit în peisajul mediatic cu două interviuri acordate ediţiilor britanică şi americană a revistei Vogue, în care vorbeşte despre parcursul celor şase ani.

Comment here