MotruStirile Zilei

E SCANDAL! Nu-l mai vrea pe Hanu la şefia PSD Motru

Este scandal monstru la Motru, unde Ghassan Khraibani a pus tunurile pe Dorin Hanu iar Cosmin Morega nu-l mai vrea pe Hanu în fruntea PSD Motru. Morega cere ca șef al organizației să fie pusă persoana care va fi desemnată candidat la Primăria Motru. Dorin Hanu, însă, anunță că va candida pentru președinția organizației, la conferința de alegeri ce va avea loc miercurea viitoare, pe 19 februarie.

Coordonatorul Pro România Motru, Ghassan Khraibani, soțul fostului parlamentar de Gorj, Camelia Khraibani, a lansat un atac dur, pe pagina de socializare, la adresa liderului PSD Motru, Dorin Hanu. Fostul primar este numit ”personaj nociv pentru stânga din Motru” și ”avid de putere”. Ghassan Khraibani îl acuză pe Dorin Hanu că, în 2016, „l-a vândut pe Cosmin Morega”.

Ghassan Khraibani îi reproșează fostului primar și că a dat mineritul din zonă pe mâna unor oameni din Mătăsari.

Khraibani dă asigurări că nu există niciun fel de miză de natură politică, în atacul lansat asupra liderului PSD. Spune că, după ce Pro România își va stabili candidatul la Primăria Motru, se va retrage de la conducerea organizației.

Dorin Hanu nu consideră important atacul dur lansat de Ghassan Khraibani. Liderul PSD Motru nu se consideră vinovat pentru pierderea primăriei, în 2016.

Cosmin Morega spune că el ar trebui să fie cel mai supărat pentru cele întâmplate în 2016, când 5 oameni au plecat din PSD și au candidat din partea altor partide.   

Morega cere ca persoana ce va fi desemnată candidat la Primăria Motru să preia și conducerea organizației PSD.

În ciuda solicitării lui Morega, Dorin Hanu spune că va candida la conferința de alegeri din 19 februarie, pentru un nou mandat de președinte al PSD Motru.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here