LIFE

E oficial. Ei sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022

Survivor România a atins audiențe maxime la Kanal D, iar acum celebrul show a fost cumpărat de Pro TV. Sezonul din 2022 se apropie, iar vedetele cooptate în echipa Faimoșilor au fost anunțate, în mod oficial, de Pro TV.

Marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță, au fost invitați concurenții care vor forma echipa Faimoșilor. Aceștia și-au dezvăluit identitatea și au avut de trecut primele probe. Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Concurenții s-au declarat pregătiți de luptă și entuziasmați. Pentru unii cea mai mare teamă este lipsa hranei, iar alții recunosc că cel mai mult le va lipsi familia.

„Sunt foarte pregătit să știi. Sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase”, a spus CRBL, faimos în noul sezon Survivor România 2022.

„Eu o să-mi iau tocurile la mine. Sunt foarte pregătită. O să îmi cunoașteți adevărata față. Chiar vreau să câștig”, a spus Andreea Tonciu, noua concurentă Survivor.

„Habar nu am ce fac. Slăbiciunea, mâncarea. Dacă mi-e foame nici nu știu ce fac”, a dezvăluit Rengle, care se va lupta sezonul acesta în competiția sportivă.

„Trebuie să fiu pregătită. Nu vezi ce echipă am?”, a spus și Xonia, concurenta Survivor România 2022.

“Sunt ambițioasă, sunt moldoveancă. Îmi avertizez colegii să nu-mi fure din mâncare”, a spus Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor.

„M-am născut pregătit. Punctul meu slab sunt cele două comori ale mele”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, luptătorul de la Survivor 2022.

„Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

„Noi suntem prieteni, dar acolo vedem ce se va întâmpla” a afirmat Radu Itu.

Cei 12 faimoși se luptă pentru a-și demonstra puterea și ambiția, dar nu doar atât. Concurentul care va rezista până la sfârșit va câștiga și marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Comment here