LIFE

Dwayne ”The Rock” Johnson şi familia sa, depistaţi pozitiv la testul pentru noul coronavirus

Actorul hollywoodian Dwayne ”The Rock” Johnson a anunţat, miercuri, că el şi familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus, însă a ţinut să dea asigurări că starea lor de sănătate este bună şi şi-a îndemnat fanii să poarte mască pentru a se proteja, relatează AFP.

”Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19”, a spus el într-un mesaj video transmis pe Instagram.

”Acesta a fost unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie (…) dar sunt bucuros să vă spun că ne descurcăm bine, nu mai suntem contagioşi şi suntem, mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoşi”, a adăugat actorul în vârstă de 48 de ani, specializat în filme de acţiune.

”The Rock”, numit recent cel mai bine plătit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, a afirmat că familia sa a fost contaminată de prieteni foarte apropiaţi. Prin urmare, actorul le-a cerut fanilor să dea dovadă de prudenţă, în special prin a primi la ei acasă doar persoane care au avut rezultate negative la testele pentru noul coronavirus.

”Purtaţi-vă măştile” şi ”întăriţi-vă sistemul imunitar” cu vitamine şi antioxidanţi, a mai spus el.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here