LIFE

Dwayne «The Rock» Johnson, primele imagini de la nunta secretă din Hawaii

Fanii actorului Dwayne Johnson au putut să împărtășească bucuria și emoțiile simțite de acesta în ziua nunții, prin intermediul mai multor imagini pe care starul din filmele de acțiune le-a publicat în mediul online, de la ceremonia privată în care a spus „da”.

Actorul Dwayne „The Rock“ Johnson (47 de ani) şi cântăreaţa Lauren Hashian (34 de ani) s-au căsătorit în luna august a acestui an, după 12 ani de relaţie, în cadrul unei ceremonii private, despre care nu s-a știut aproape nimic, având în vedere că The Rock a avut grijă să țină totul secret, intimitatea lui și a familiei lui fiind pe primul loc pentru starul internațional la momentul respectiv.

Iată însă că cu doar câteva săptămâni mai târziu, actorul a revenit la sentimente mai bune și și-a dorit să împărtășească și cu prietenii lui virtuali emoțiile și bucuria acelei zi speciale, prin intermediul unor imagini de la frumosul eveniment, care a avut loc în Hawaii. De asemenea, vedeta a dezvăluit și cum a reușit să țină nunta privată în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere că la orice eveniment de o așa amploare, până la urmă presa mondenă tot reușește să „pescuiască” niște poze.

„Nunta noastră hawaiiană a fost frumoasă și vreau să mulțumesc întregului staff pentru munca extraordinară depusă”, și-a început starul filmelor de acțiune mesajul, care încă se află în luna de miere cu proaspăta lui soție.

„Ca să pot să reușesc să îmi îndeplinesc scopul principal, și anume intimitatea, nu am angajat planificatori de nunți sau persoane din afară. Tot ceea ce ați văzut a fost creat de mână, de către personalul locației și de către familie”, a mai spus acesta.

Ceremonia a avut loc într-un cadru de poveste, pe un deal cu vedere la ocean, iar actorul a schimbat mai multe ținute de-a lungul petrecerii, printre care și un outfit relaxat în stil hawaiian, asortat cu papuci.

Dwayne şi Lauren, care s-au căsătorit în data de 18 august, şi-au început relaţia în 2007. Ei au deja împreună două fiice, Jasmine (3 ani) şi Tiana (1 an şi 3 luni). Starul mai are o fiică în vârstă de 18 ani din căsnicia cu producătoarea Dany Garcia, care a durat din 1997 până în 2007.

Dwayne şi Lauren voiau să se căsătorească anul trecut, însă ea a rămas însărcinată şi au trebuit să amâne nunta. Dwayne și Lauren s-au cunoscut în timp ce el filma pentru „The Game Plan”, în orașul ei natal, Boston.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here