LIFE

După Selly și Antonia, INNA și-a cumpărat apartament la malul mării

INNA a anunțat, într-o postare pe rețelele de socializare, că și-a achiziționat un apartament pe litoralul românesc. Cântăreața nu a ratat ocazia și a făcut și o ședință foto pe șantier, apărând în haine elegante și încălțată în pantofi cu toc.

În vârstă de 37 de ani, INNA este cântăreața din România cunoscută la nivel internațional. A ajuns atât de cunoscută încât în curând va porni într-un turneu prin America, după cum a dezvăluit chiar artista într-o apariție la Știrile Pro TV.

„America este un teritoriu după care au am tânjit foarte mult și, la un moment dat, îmi era adresată întrebarea: «Ce planuri de viitor ai sau ce ai mai vrea să faci?». Și îmi doream foarte mult să am o piesă de locul 1 în America. Am avut, dar recunosc că nu s-a mai întâmplat de atunci. Însă, Europa și celelalte teritorii răspund foarte bine. Însă, cum America este creată și alcătuită din cetățeni români, spanioli, turci, nemți, mexicani. Am deschidere foarte mare acolo și mă primesc cu drag, chiar dacă piesele mele nu sunt locul 1 acum în America. Turneul înseamnă 10 zile pline de concerte. Foarte multă călătorie între concerte, foarte multe repetiții. Am o echipă care mă sprijină mereu. Abia aștept să fim pe scenă și să ne bucurăm”, a spus artista, care e strâns legată de România.

Deși are concerte în străinătate, ea încă e stabilită în țară, iar recent a făcut o investiție pe litoralul românesc. INNA și-a cumpărat un apartament în Mamaia Nord. Imobilul se află într-o clădire cu 15 etaje, un proiect imobiliar exclusivist cu priveliște spre Marea Neagră și lacul Siutghiol, scrie unica.ro.

Artista a mers deja pe șantier, și-a văzut apartamentul, care nu e încă finalizat. Și-a văzut și terasa, acolo unde a făcut și o ședință foto în adevăratul sens al cuvântului. A purtat haine elegante, galbene, și pantofi cu toc.

„Primul foto shooting de pe terasa apartamentului meu din Mamaia arată așa. Când e gata vă chem la un drink. Mă laud și cu vecini faimoși, așa că facem și o sesiune de autografe”, a scris Inna pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii din clădirea aflată în construcție.

Zilele trecute, pe Instagram, Antonia a anunțat că ea și Alex Velea și-au cumpărat un apartament în Mamaia, în zona de nord a stațiunii. În complexul de lux au vecini celebri, printre care vloggerul Selly sau actorul Codin Maticiuc, iar mai nou o au vecină și pe INNA.

Comment here