Ultima Ora

08:07 Dumitru Vienescu S-A VINDECAT de coronavirus. ”A fost o formă ușoară, asimptomatic dar care s-a negativat foarte greu”

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, s-a vindecat de coronavirus și a fost externat. A beneficiat de tratament antiCOVID timp de 19 zile, în unitatea pe care o conduce.

„Sunt acasă, sunt alături de familie. În data de 3 mai am fost internat. Am stat 19 zile în spital. Din fericire, a fost o formă ușoară, asimptomatic dar care s-a negativat foarte greu, dar, acum, în urma a două teste negative am ajuns acasă. Pe durata internării am făcut, în total, opt teste. Perioada din spital nu a fost grea datorită condițiilor din spital, pentru că sunt condiții foarte bune, dar a fost greu pentru că nu am părăsit deloc camera. În această perioadă nu am urmărit presa, am vorbit doar cu familia sau prietenii. De astăzi intru în concediu medical, după acesta voi reveni la serviciu. Nu știu exact perioada de concediu medical de care voi beneficia. Perioada aceasta a fost foarte utilă, pentru că atunci când ești pe margine vezi lucrurile altfel și pot să spun că am văzut lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc. Sunt și lucruri care merg și bine. Am urmărit toate condițiile care se oferă, inclusiv masa, am mâncat doar de la bucătăria spitalului, și vreau să vă spun că nu am văzut acele lighioane de care s-a vorbit la televizor” a declarat Dumitru Vienescu, conform Impact în Gorj.

Managerul SJU Târgu-Jiu a vorbit și despre măsuri pe care vrea să le ia în spital.

„Activitatea Covid nu se va sfârși mâine-poimâine, peste o lună sau două, astfel încât această activitate aceasta trebuie îmbunătățită pentru că pacienții au nevoie de sprijin. Această izolare îi afectează în primul rând psihic și ne dorim ca cei care ajung în spital să treacă mai ușor peste aceste momente. Chiar eram în salonul alăturat cu cel de ATI Covid, au fost momente grele în perioada de internare dar mă bucur că am scăpat și am ajuns acasă. Am beneficiat și de tratamentul administrat de medicul șef de secție”, a mai declarat Vienescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here