LIFE

Dumitru Dragomir susține că a avut coronavirus: „Nu aveam aer, mă sufocam”

Dumitru Dragomir a declarat într-o intervenție la un post de televiziune că a avut coronavirus și l-ar fi luat din Italia, anul trecut. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că i-ar fi infectat și pe membrii familie sale. „A fost îngrozitor” a mai spus el.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit la postul de televiziune TV Telekom Sport că a fost infectat cu coronavirus în anul 2019. Omul de afaceri este sigur că a luat virusul din Italia și, ulterior, intrând în contact cu familia sa, și-a îmbolnăvit și rudele.

„L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea și am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă ușoară. Dar toți au fost contaminați. Și nepoții, și copiii”, a declarat Dumitru Dragomir.

Deși a simțit pe propria piele ce înseamnă să fii infectat cu Covid, așa cum declară, Dumitru Dragomir nu se teme că s-ar putea să se îmbolnăvească din nou. Motiv pentru care el iese zilnic din casă. Recunoaște, însă, că-și ia măsuri de protecție.

„Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului. Aș putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere și vreau să fac de așa natură încât nepoții mei să muncească mai puțin”, a mai spus Dragomir.

Pentru că nu a fost testat împotriva Covid-19, nu se știe exact dacă a fost vorba despre temutul coronavirus sau o banală gripă. Deși afirmă că a fost infectat cu coronavirus, Dumitru Dragomir nu are și o confirmare din partea medicilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here