LIFE

Duetul anului! Trubadurii Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se pregătesc să cânte împreună

Cătălin Crișan, 51 de ani și Gabriel Cotabiță, 63 de ani, își unesc vocile și farmecele personale în speranța că admiratorii lor vor aprecia duetul- prima colaborare în cele peste trei decenii de când se cunosc!

Cei doi finaliști ai Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia – Cătălin Crișan a luat premiul I în 1987, cu “Vorbește marea”, iar un an mai târziu, Gabriel Cotabiță a obținut același trofeu cu piesa “Dă-mi o șansă” – și-au propus să învie muzică românească de dragoste printr-un duet.

“Sper să vă placă. Este o melodie de-a mea, tot eu semnez și versurile și nu pot decât să-i mulțumesc lui Gabi că a acceptat ideea și începutul acestei bune colaborări” a declarat Cătălin Crișan despre această colaborare.

În carierele lor, Cătălin Crișan și Gabriel Cotabiță, amândoi apreciați soliști de muzică ușoară, s-au întâlnit pe zeci de afișe, în nenumărate emisiuni și pe diverse scene, însă niciodată nu au cântat împreună. Până acum.

“Mănușa” a fost aruncată de Cătălin Crișan, care a interpretat o melodie din repertoriul prietenului său, în 2015, în cadrul spectacolului organizat de breasla muzicală pentru Gabi Cotabiță, care suferise un stop cardio-respirator și se afla în stare foarte gravă în spital. Atunci, cântăreții s-au coalizat ca să strângă banii necesari recuperării sale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here