LIFE

Ducii de Sussex s-ar putea muta în California

La începutul lunii mai, a apărut informaţia că ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, sunt interesaţi să cumpere o casă în California, iar acum se pare că ei şi-au restrâns căutările la Malibu, relatează online ziarul spaniol ABC.

Edmund Fry, proprietarul unei cafenele din Los Angeles şi un apropiat al lui Meghan, a declarat publicaţiei Express că Meghan şi Harry căută o casă în Malibu.

“O cunosc pe Meghan şi ştiu că îi este dor de Los Angeles, oraş în care s-a născut şi a crescut”, a spus el.

Nu este prima dată când se vorbeşte despre dorinţa lui Meghan Markle de a se întoarce în oraşul în care s-a născut. În urmă cu câteva luni, o sursă apropiată ducesei de Sussex declara ziarului The Sun, că “la urma urmei Meghan este o fată din California şi că aici ar putea respira în voie, să aibă o mai mare libertate, independenţă şi control asupra vieţii sale…”.

Cumpărarea unei case în California nu este singurul proiect de viitor al ducilor de Sussex. În următoarele săptămâni ei vor pleca într-o călătorie de care prințul Harry este foarte încântat, în Africa, împreună cu soţia şi fiul său, Archie. Nepotul reginei Elisabeta a II-a şi-a exprimat emoţia pe care i-o produce apropiata vizită în Africa de Sud.

“Peste câteva săptămâni, familia noastră va realiza primul său turneu oficial în Africa, o parte a lumii care a fost cea de-a doua mea casă în ultimele două decenii”, a scris Harry pe contul său de socializare.

În cadrul voiajului, cei trei membri au familiei regale britanice vor vizita, în afară de Africa de Sud, Malawi, Angola şi Botswana.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here