LIFE

Ducesa Meghan de Sussex va lansa o colecţie de ţinute pentru birou. Ce va face cu banii care se vor strânge

Ducesa Meghan de Sussex a anunţat că s-a asociat cu o companie de modă britanică pentru a lansa o colecţie de ţinute pentru birou, în interes caritabil, potrivit hellomagazine.com.

Ducesa Meghan s-a asociat cu compania Marks and Spencer pentru a lansa o colecţie capsulă în beneficiul Smart Works, o organizaţie care le ajută să îşi găsească slujbe pe femeile şomere şi aflate într-o situaţie vulnerabilă.

Colecţia va apărea pe piaţă în toamna acestui an şi, pentru fiecare produs vândut, un altul va fi donat organizaţiei caritabile, a declarat ducesa Meghan într-un interviu pentru numărul din luna septembrie al ediţiei britanice a revistei Vogue, la care a şi colaborat ca editor invitat.

Meghan preferă brandurile de modă britanice, de exemplu, M&S, de la care alege frecvent costume clasice, dar şi Givenchy, Stella McCartney şi Roland Mouret.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, este căsătorită cu prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here