LIFE

Ducesa de York a dormit pe străzile din București și a căutat prin gunoaie

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a mărturisit că a căutat prin gunoiul unui fast-food în timpul petrecut dormind pe străzile din București.

Ducesa a dormit pe străzile capitalei în cadrul unui program, prin care aveai oportunitatea să experimentezi condițiile în care trăiesc persoanele fără adăpost, numit Haircuts4Homeless, conform site-ului extra.ie. În timpul petrecut trăind ca o persoană fără adăpost, Ducesa a învățat cum să se descurce de la un băiat în vârstă de 15 ani.

„Am dormit pe străzi în București într-o gară și am scris despre experiența mea pentru Medici fără Frontiere. Am decis să fac asta deoarece nu pot să îmi desfășor activitatea, fără să știu exact cum se simt acele persoane. Nu voi uita asta niciodată. M-am întâlnit în gară cu un copil de 15 ani, care mi-a spus să nu îmi fac griji și să stau cu el”, a declarat Sarah Ferguson, care a înființat între timp o asociație caritabilă.

Băiatul a ajutat-o să strângă toate cele necesare pentru a supraviețui o noapte pe străzi.

„Am căutat prin coșurile de gunoi de la un supermarket și am fost recunoscătoare pentru cartoanele aruncate, deoarece mi-au ținut de cald noaptea”, a menționat Ducesa.

Sarah a menționat că experiența a făcut-o să fie mult mai recunoscătoare pentru viața pe care o duce în Marea Britanie, în special pentru munca din sistemul de sănătate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here