Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Dublarea ALOCAȚIILOR. Primarul Țuilă: Îi voi susține pe cei care dau în judecată guvernul

Florinel Țuilă anunță că se va va asocia în instanță cu cei care vor da în judecată guvernul, pentru a-l obliga să dubleze alocațiile copiilor, așa cum cere legea.

Curtea Constituţională a României a decis, miercurea trecută, că legea care anula ordonanța de guvern, prin care era amânată până la 1 august dublarea alocaţiilor acordate copiilor, este constituţională. Sâmbătă, premierul Ludovic Orban a dat asigurări că problema alocaţiilor va fi soluţionată în două săptămâni, precizând, însă, că nu sunt resurse pentru dublarea lor.

Primarul din Cătunele spune, însă, că legea trebuie aplicată. Dacă nu, guvernul trebuie obligat, prin acțiune în instanță.

Țuilă știe de unde pot fi luați banii pentru dublarea alocațiilor și creșterea pensiilor cu 40%, din septembrie: de la bugetari.

”Sunt peste 100 de mii de angajați la stat, toți lipitorii de hârtii! Trebuie reorganizat statul, astfel încât să nu se mai cheltuie banii inutil cu oameni care pot intra în producție” declară primarul comunei Cătunele.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here