Muzicale

Dua Lipa – Physical

Dua Lipa a lansat piesa “Physical”, melodie ce pare gândită pentru coregrafii ale trupelor de dans. Sună în egală măsură a anii ’80 sau ’90, dar şi futurist.

În doar 2 zile videoclipul a strâns deja peste 6.3 milioane de vizualizări, semn că fanii artistei aveau o adevărată foame de ceva nou. Cântăreaţa britanică se pregăteşte să lanseze al doilea album din carieră, “Future Nostalgia” şi deja ne-a încântat cu single-ul omonim din 2019. “Physical” face exact ce a promis Dua Lipa pentru noul disc: combină sound-ul synth pop retro cu un sunet al viitorului.

Noul single a fost produs de către KOZ şi Jason Evigan şi prezintă un stil nou de a cânta pentru Lipa. O auzim cântând atât subţire şi suav, cât şi un pic mai răguşit şi gutural, provocator, înainte de înălţarea de la refren. Într-un interviu cu Billboard, de la Premiile Grammy, artista a citat “Flashdance” ca inspiraţie principală pentru acest release.

Până acum am putut asculta de pe viitorul album melodiile “Don’t Start Now” şi “Future Nostalgia”. Britanica a înregistrat 50 sau 60 de piese pentru noul material şi a trebuie să facă o selecţie dură pentru a decide ce piese sunt păstrate. Vom asculta întregul disc de pe 3 aprilie 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here