Muzicale

Dua Lipa – Don’t Start Now

Una dintre reprezentaţiile live memorabile de la MTV EMA 2019 a fost cea a artistei Dua Lipa. Aceasta a cântat piesa „Don’t Start Now”.

„Don’t Start Now” este un single extras de pe viitorul LP al artistei, al doilea din cariera sa. Dua Lipa numeşte acest release „un nou capitol” şi îl asociază unui nou sunet. Într-un interviu recent, Lipa a declarat că a înregistrat 50 sau 60 de piese pentru LP-ul viitor. 2019 a fost un an excelent pentru britanica cu origini albaneze. Aceasta a câştigat premiile Grammy „Cel mai bun artist nou” şi „Cea mai bună piesă dance” pentru melodia „Electricity”, alături de proiectul Silk City.

La început de an lansa „Swan Song”, de pe coloana sonoră a filmului „Alita: Battle Angel”. Tânăra de 24 de ani este activă în muzică din 2015 şi a lansat un prim album în 2017. De pe el s-au remarcat două single-uri care au ajuns în top 10 în UK, „Be the One” şi „IDGAF”. Poate cel mai mare hit al său este totuşi „New Rules”, în vreme ce colaborarea cu Calvin Harris, „One Kiss”, a făcut la rândul său senzaţie în ultimul an.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here