Stirile ZileiTârgu-Jiu

DSP Gorj CONFIRMĂ: Un NOU caz de infectare cu coronavirus

Direcția de Sănătate Publică Gorj anunță că a ieșit pozitiv, pentru COVID-19, testul recoltat unei persoane din județ. 

”Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este un bărbat, în vârstă de 30 de ani. Acesta face parte din grupul de cinci bărbați veniți din Italia, raportați de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național, ca fiind carantinați în Arad, imediat de la sosire. Ca urmare a numărului mare de români, care au intrat în țară zilele trecute, s-a decis transportarea lor spre județele de domiciliu pentru a fi introduși în carantină.

Persoana din Gorj, confirmată pozitiv cu noul coronavirus și comunicată public de Grupul de Comunicare Strategică, a intrat în țară, pe la Vama Nădlac, în seara zilei de 10.03.2020, întorcându-se din Montecatini Terme (Italia). Inițial, a intrat în carantină, la Arad, unde i s-au prelevat probe. În cursul nopții de 11/12 martie a fost introdus în carantină într-o locație din județul nostru, iar ulterior transportat la Institutul ”Matei Balș” din București. Menționăm că s-au respectat toate protocoalele de securitate.

În data de 12 martie 2020 (ora 14.00), la nivelul județului Gorj, se află în autoizolare la domiciliu un număr de 184 de persoane și  43 de persoane în carantină” transmite DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here