Stirile ZileiTârgu-Jiu

DSP Gorj: 3046 de persoane izolate, 243 în carantină

În data de 26 martie 2020 (ora 08.00), la nivelul județului Gorj, se aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 3.046 de persoane și 243 de persoane în carantină, transmite Direcția de Sănătate Publică, printr-un comunicat de presă.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii gorjeni au aplicat un număr de 213 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 140.350 de lei, pentru nerespectarea art.1 alin (1) din Ordonanța Militară nr.3/2020, privind condițiile în care se poate realiza circulația persoanelor.

Polițiștii și jandarmii desfășoară în continuare misiuni specifice, în vederea prevenirii răspândirii COVID-19. În acest context, recomandăm cetățenilor județului Gorj să evite deplasările, dacă nu au un motiv bine întemeiat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea forțelor de ordine, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere. De asemenea, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.   Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.       Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, DSP Gorj, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here