Sportive

Dream Team, VICTORIE în primul derby din play-offul Ligii 1

Campioana ultimelor sezoane din Complexul Dolce Vita, Dream Team Târgu-Jiu a câștigat cu scorul de 5-3 în fața rivalilor de la ACS Victoria Târgu-Jiu și are 4 puncte avans la vârful clasamentului.

Primul meci tare din faza de play-off a Ligii 1 Dolce Vita, la minifotbal, s-a jucat, sâmbătă seara, în Complexul Dolce Vita. Separate de numai un punct în clasament, Dream Team și ACS Victoria au dat totul pentru cele 3 puncte, extrem de importante.

ACS Victoria a deschis scorul chiar în minutul 1 prin Șitoianu, dar Dream Team a egalat înainte de pauză, prin eurogolul lui Mărgărit. Repriza a doua le-a aparținut campionilor, care au mai punctat de 4 ori, față de cele numai 2 reușite ale celor de la Victoria.

ACS Victoria Târgu-Jiu – Dream Team Târgu-Jiu 3-5

Goluri: Horia Sitoianu (min. 1), Cristian Stegaru (min. 32) si Luis Scurtu (min. 37) / Daniel Margarit (min. 19 si 29), Robert Gosa (min. 22), Cristian Barbu (min. 36) si Ion Canavoiu (min. 40)

Victoria: Remus Lilea si Constantin Bistreanu (portari) – Claudiu Dumitru, Alexandru Bocseru, Catalin Somanescu, Cristian Stegaru, Razvan Vulpe, Horia Sitoianu, Luis Scurtu si Marian Jianu

Staff: Claudiu Jianu

Dream: Dragos Nicolae si Dragos Milici (portari) – Cristian Barbu, Ion Canavoiu, Stefan Doldur, Radu Daianu, Mihai Schiopu, Robert Gosa, Daniel Margarit, Alin Tilivea si Cristian Negrea

Staff: Bogdan Chiriac si Stefan Doldur

Dream Team a profitat și de remiza celorlalți rivali, Peppy Dolce Vita, care nu au putut trece de Wektra Team. În cel de-al treilea joc al etapei din play-off, Bîlteni s-a impus în fața celor de la Țicleni.

Rezultate, Etapa 2 Play-off, Liga 1  Dolce Vita

ACS Victoria Târgu-Jiu – Dream Team Târgu-Jiu 3-5

Wektra Team – Peppy Dolce Vita 0-0

Primăria Țicleni – Primăria Bîlteni 4-7

În Liga 2 Amatori au avut loc jocurile etapei cu numărul 14, ultima a sezonului regulat. În Seria 1 s-au încheiat calculele, IPJ Gorj și Star Team fiind echipele care merg direct în play-off, în timp ce Primăria Motru și Pro Team Târgu-Jiu vor disputa baraje de accedere în play-off, cu echipele din Seria 2.

În Seria 2, jocurile care vor decide primele 3 clasate se joacă joi de la ora 18:00. În meciurile disputate duminică, Primăria Albeni a bifat o victorie clară cu CSV Dragon, în timp ce Răzvy Team a trecut de SEBN Târgu-Jiu. Toate aceste 4 echipe vor evolua în faza de play-out.

Rezultate, Etapa 14, Liga 2 Amatori

Seria 1

Penitenciarul Târgu-Jiu – Primăria Drăguțești 5-0

Primăria Motru – Succes Târgu-Jiu 7-0

IPJ Gorj – Digi Târgu-Jiu 6-2

Star Team – Pro Târgu-Jiu 6-5

Seria 2

Primăria Albeni – CSV Dragon 7-0

Răzvy Team – SEBN Târgu-Jiu 4-2

Joi, ora 18:00 Primăria Bălești – Green Team

Joi, ora 19:00 ACS Victoria 2 Târgu-Jiu – Primăria Runcu

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here