LIFE

Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. Abandonat într-un autobuz, la numai 2 ani

Cătălin Bordea este considerat a fi unul dintre cei mai amuzanți oameni din showbizul nostru. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la purtător, colegul lui Dan Capatos de la Xtra Night Show stârnește hohote de râs, atunci când povestește diverse lucruri din viața lui. Experiențele care mai de care mai amuzante și pline de caterincă îl caracterizează pe deplin, însă au existat lucruri despre care cu greu poate să vorbească.

Cătălin Bordea este mai mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o dramă pe care nu mulți sunt cei care o știu. La numai 2 ani, colegul de platou al lui Dan Capatos a fost abandonat de tatăl său într-un autobuz. A avut mare noroc, căci bunica lui, care a aflat de cele întâmplate a plecat degrabă în căutarea lui și l-a și găsit. De atunci, Bordea a fost crescut de bunică. Mai mult, mama lui Cătălin Bordea avea numai 16 ani atunci când el a venit pe lume, iar la scurt timp, tatăl său a plecat de acasă. Din dorința de a-l face să-și iubească fiul, mama lui Bordea l-a lăsat pe acesta în grija tatălui său. Bărbatul l-a abandonat.

”Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a spus Cătălin Bordea, în urmă cu ceva timp, despre cea mai mare dramă din viața lui.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here