Muzicale

Drake – War

Drake a lansat cea mai nouă piesă a sa, “War” fix de Crăciun. Are un videoclip tipic canadian, filmat în mijlocul zăpezii, cu telecabine, teleferice, schiuri şi sporturi de iarnă. Protagoniştii sunt Drake şi prietenii săi, ieşiţi la distracţie în natură.

“War” a stârnit şi câteva controverse, după aluzii la o relaţie cu Rihanna şi la rezolvarea disputei dintre Drake şi The Weeknd. Noul videoclip este regizat de către Theo Skudra şi a fost filmat la staţiunea Blue Mountain din Collingwood, la Nord de Toronto. Fanii hip-hop la curent cu toate bârfele din jurul lui Drake văd în versuri o încercare de împăcare cu The Weeknd. Cei doi au pus capăt disputei cu privire la fotomodelul Bella Hadid. Drake a făcut şi o aluzie la “o fată rea pe care încă o doreşte”, iar fanii cred că e vorba despre Rihanna.

Stilul abordat de Drizzy pe noua sa piesă ar fi “UK drill”, care e tot mai popular în ultima vreme. Rapperul o aminteşte şi pe Kendall Jenner în versuri, deşi tabloidele l-au legat recent de Kylie Jenner, după despărţirea acesteia de Travis Scott, în octombrie. Drake a fost văzut cu un pulover de la liceul la care au fost Kendall şi Kylie, Sierra Canyon, la un concert din Toronto, pe 11 decembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Vezi articol pe Radio Infinit […]

Comment here