LIFE

Dragoş Pătraru va prezenta o emisiune sportivă. La ce post şi când începe

Dragoş Pătraru are un nou proiect video. Jurnalistul va prezenta emisiunea sportivă „Protestul etapei“ la Look Plus, producţie ce va debuta la finalul acestei săptămâni, pe 1 noiembrie şi va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 19.30, scrie Paginademedia.ro.

„Va fi un fel de Starea Naţiei pe zona de sport“, a spus Dragoş Pătraru despre noul proiect video, în podcastul Vocea Naţiei.

Realizatorul TV a oferit detalii despre noul proiect, pentru sursa citată: „Nu va fi o emisiune de dezbatere, ci va aplica reţeta de la Starea Naţiei. Vom sancţiona, cu umor, derapajele din sport, mai ales din fotbal. Va fi o producţie de infotainment, care va avea şi o componetă educaţională“.

„Emisiunea va încadra meciul difuzat de Look Plus în seara de vineri, de la 20.30. Reluarea de la ora 23.00 este pentru cine nu a fost în faţa televizoarelor la 19.30. În viitor vom avea şi mici rubrici, reportaje de la meciuri judeţene sau scenete“, a mai spus Pătraru.

Look Plus va mai difuza, zilnic, un promo scurt, de aproximativ un minut şi jumătate, în care Pătraru va discuta un subiect important al zilei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here