LIFE

Dragoş Bucur are vlog- ”Rurality Show”. „M-am hotărât să mă fac ţăran”

Actorul Dragoş Bucur, care este prezentatorul reality-show-ului ”Visuri la cheie” şi jurat pentru emisiunea-concurs ”Românii au talent” de la Pro TV, a povestit că s-a mutat cu familia într-un sat, departe de agitaţia din Capitală, şi spune de ce a luat această decizie radicală. Noul său proiect poate fi urmărit pe YouTube, arată paginademedia.ro.

Artistul a mărturisit că dorea de mult să se mute din Bucureşti, departe de aglomeraţia specifică unei capitale. Zis şi făcut: împreună cu familia sa locuieşte acum „la ţară”, într-un sat liniştit, într-un paradis verde, cum îi place să spună. Dar, nu s-a deconectat de la tot ceea ce face pe plan artistic şi profesional.

Dragoş Bucur anunţă că odată cu această modificare din viaţa sa personală ia naştere şi un nou proiect profesional, mai precis un vlog, intitulat sugestiv ”Rurality Show”, „care îşi propune să le arate oamenilor provocările mutatului la ţară, dar şi avantajele tehnologiilor sustenabile”. Vlog-ul poate fi urmărit pe YouTube, unde a fost publicat deja primul episod.

Îmbrăcat în haine lejere şi încălţat cu cizme de cauciuc, Dragoş Bucur declară: „M-am hotărât să mă fac ţăran – influenţăran”. Iar, în loc să conducă o maşină de lux, este la volanul unui tractor, pe un teren accidentat.

Comment here