MotruStirile Zilei

Drăghici (UATAA Motru): Cu banii stăm rău. Primăria are datorie 2,3 milioane de lei

După ce că stă prost cu banii, UATAA Motru a mai primit și o amendă de 60.000 de lei de la Garda de Mediu, pentru că nu a depozitat corespunzător cenușa.

După cum se știe, Uzina de Agent Termic se află într-o situație dificilă. Directorul Dorel Drăghici a cerut sprijin atât de la Primăria Motru cât și de la guvern. Conform spuselor sale, primăria ar avea o datorie de 2,3 milioane de lei către UATAA.  

Drăghici zice că-n ciuda dificultăților financiare, reparațiile care trebuie făcute pentru ca UATAA să poată funcționa la iarnă, sunt în grafic.  

Dorel Drăghici susține că a încercat să facă economii, în ultimele luni, în sensul că n-a mai făcut angajări, deși au plecat circa 20 de salariați la pensie. Pentru la iarnă, însă, consideră că ar trebui angajat personal.

Șeful UATAA spune că, până în primăvară, nu există varianta ca uzina să-și închidă porțile.

Primarul Cosmin Morega a trimis noi adrese către ministere să sprijine UATAA Motru cu  suma de 9,4 milioane de lei.

Comments (1)

  1. Datorie de 23 miliarde a primariei Motru catre UATA? Ha, ha, ha, mai pacaliciule de Morega, primarul ploii, de aceea tot arunci pisica neagra in curtea guvernului? De aceea tot ceri ca milogul 100 de miliarde de la guvern? Pune netrebnicule mana si achita cele 23 de miliarde la UATA si apoi deschide gura. Lichea ce esti, sa platesc eu de la Balesti datoriile primariei si ale cetatenilor de la bloc, ce taie rama in loc de porc, datoriile boiernasilor de oraseni din Motru? La adunat banii si plateste ti datoriile parlitule.

Comment here