MotruStirile Zilei

Drăghici: Morega a pus bețe-n roate. Morega: Drăghici a lăsat UATAA aproape de faliment

Dispută la Motru după ieșirea Uzinei de Agent Termic din insolvență. Fostul administrator special, liberalul Dorel Drăghici spune că actualul primar PSD, Cosmin Morega nu are niciun merit, în ciuda sumelor de bani pe care primăria le-a virat în ultima perioadă.

Tribunalul Gorj a dispus, în data de 15 decembrie,  închiderea procedurii reorganizării judiciare, constatând îndeplinirea obligaţiilor de plată, asumate prin planul de reorganizare de către UATAA Motru. Mandatul de administrator special al lui Drăghici a expirat, iar autoritatea locală trebuie să numească un director.

Drăghici acuză că primarul Cosmin Morega nu a făcut decât să-i pună “bețe-n roate” și să îndemne motrenii să se debranșeze de la UATAA.

În replică, primarul Cosmin Morega anunță că va cere audit la UATAA Motru după ieșirea din insolvență.

“Dorel Drăghici a lăsat societatea aproape de faliment, de prăpastie, cu o datorie de milioane de euro. Uzina nu are autorizație de mediu, nu a achiziționat certificatele de CO2 pe 2020”, spune edilul.

Primarul Morega îl consideră pe fostul administrator special al UATAA Motru ”un om fără inițiativă care nu a făcut nimic bun pentru uzină”.

Comment here