LIFE

Două festivaluri UNTOLD la Poiana Braşov, sub denumirea Massif

Consiliul Local Braşov şi-a dat acordul pentru încheierea unui protocol de colaborare cu organizatorul festivalului UNTOLD, ce promite să aducă, începând de anul viitor, două festivaluri în staţiunea Poiana Braşov, care se vor desfăşura sub un concept denumit Massif.

Conform Primăriei Braşov, obiectivul protocolului este „de a transforma Poiana Braşov în cea mai importantă staţiune montană pentru tinerii din Europa, şi nu numai”. Producătorii spun că Massif va însemna mai multe evenimente, care se vor desfăşura pe tot parcursul anului în Poiana Braşov, capetele de afiş fiind două festivaluri de muzică: unul în sezonul de iarnă, care va îmbina schiul cu muzica electronică, dance, trance şi experimentală şi celălalt, vara.

Iniţiatorul parteneriatului, primarul Allen Coliban, a precizat că cei de la UNTOLD nu sunt singurii organizatori de festivaluri care şi-au manifestat dorinţa de a veni la Braşov, însă au „o reţetă şi o echipă de organizare care a demonstrat nu numai că poate să livreze un concept, ci poate să adapteze astfel de concepte la comunităţi”.

CEO-ul UNTOLD, Bogdan Buta, spune că îşi doreşte ca evenimentele să înceapă cât mai repede, acest lucru depinzând însă de sprijinul concret pe care îl vor primi din partea autorităţilor locale: „Noi ne dorim să începem din 2022. Bineînţeles, va depinde, până la urmă, de suportul concret primit şi din partea autorităţilor locale, cât şi de legislaţia naţională, ţinând cont de contextul în care ne aflăm, dar cu siguranţă noi ne dorim să începem, ideal, chiar din această iarnă”.

Conform acestui parteneriat, reprezentanţii UNTOLD vor suporta toate cheltuielile de organizare şi promovare a acestor evenimente, municipalitatea angajându-se să pună la dispoziţia organizatorilor terenul şi dotările tehnico-edilitare necesare organizării în condiţii optime a acestor evenimente.

Compania UNTOLD are, în acest moment, două proiecte active: festivalurile UNTOLD – Cluj şi Neversea – Constanţa.

Comment here