Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dosar cunoscut. SENTINȚA, pe 2 octombrie

Tribunalul Gorj a stabilit data la care va pronunța sentința în dosarul fostului șef al Diviziei Miniere, Daniel Antonie, 2 octombrie.

Trimis în judecată împreună cu fostul șef al Direcției Economice a Diviziei Miniere, Vasile Ghimiș, Antonie a mai așteptat verdictul judecătorilor și în primăvară. După două termene în care au amânat pronunțarea, judecătorii au repus dosarul pe rol.

În dosar mai sunt 2 inculpați: Daniel Sever Giurcău și Florin Temelie, administratori ai firmei TFR Teminvest SRL, acuzați că au aranjat cu șefii din minerit o achiziție pentru stingătoare de incendiu și truse medicale, la prețuri mai mari decât cele de pe piață, prejudiciul fiind de peste 400.000 de lei. Inculpații neagă acuzațiile procurorilor DNA și speră să își dovedească nevinovăția în instanță.

Daniel Antonie are o condamnare la activ, în dosarul în care a fost judecat alături de Laurențiu Ciobotărică și Dorina Jianu. Foștii șefi ai CEO au fost condamnați, anul trecut, la câte 3 ani termen de supraveghere pentru că au aprobat ilegal plăți compensatorii pentru Aurel Medințu, pe care îl doreau îndepărtat din fruntea Diviziei Miniere.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here