LIFE

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit. Babs a confirmat separarea

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după o relație ce a durat 11 ani. Dacă, zilele trecute, a evitat să vorbească despre acest subiect, în ciuda zvonurilor care au apărut, acum Babs a confirmat separarea de artist.

Recent, pe conturile de socializare, Babs a făcut o postare prin care și-a anunțat fanii că ea și celebrul cântăreț s-au despărțit. După multe speculații apărute, vedeta a confirmat separarea.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Zilele trecute, Claudia a refuzat să confirme că s-a despărțit de iubit, deși se aflase că ea și-a mutat atelierul într-o altă locatie.

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a spus ea atunci când a fost întrebată dacă s-a despărțit de Dorian.

Analizele de sânge au confirmat faptul că influencerul Dorian Popa a consumat canabis înainte să urce la volan, au declarat vineri, 3 noiembrie, surse judiciare pentru Libertatea. Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai precis canabis, au declarat surse apropiate anchetei. Influencerul era îmbrăcat într-un halat, au spus sursele citate, și a fost oprit de poliție în zona casei sale din localitatea Domnești.


Comment here